Opis nekretnine

Kuća ukupne izgrađene površine (uključujući stvarne površine balkona, stubišta i pred – ulaza) 294 m2 + sprema građevinske površine 8.60 m2 + garaža otvorenog načina gradnje građevinske površine 38.80 m2 (visine 3.30m), smještena je na parceli ukupne površine 678 m2. Katnost kuće:  prizemlje, dva kata i visoko potkrovlje (visina 9.90 m), ukupno sedam zasebnih, namještenih apartmana. Apartmani su u potpunosti opremljeni i funkcionalni, te služe djelatnosti sezonskog iznajmljivanja. U prizemlju se nalazi apartman s jednom spavaćom sobom, kuhinjom/ blagavaonicom te kupaonicom. Na prvom i drugom katu smještena su dva dvosobna apartmana (svaki: dvije spavaće sobe, dnevni boravak/kuhinja, kupaonica, balkon). Na posljednjem katu u visokom potkrovlju smještena su dva jednosobna apartmana (svaki: spavaća soba, kupaonica, kuhinja/dnevni boravak i balkon). 

Na južnoj strani kuće smješten je lijepo uređeni grijani bazen površine 32 m2 sa sunčalištem, dok se ispred kuće nalazi lijepa prostrana terasa sa ležaljkama. U jednom dijelu parcele, na zapadnoj strani, smještena su dva roštilja, te veliki stolovi za zajedničko druženje. Okolo kuće su postavljene kamene ploče, obložena stepeništa u bračkom kamenu. Stolarija na kući je PVC, a stolarija unutar apartmana (vrata) su drvena. Na kući je termo fasada. Grijanje i hlađenje je putem reverzibilnih klima uređaja postavljenih u svakom apartmanu. Izgradnja kuće je počela 1990. godine (samo prizemni dio), a rekonstrukcija ostatka učinjena je 2004. godine. Objekt raspolaže sa 7 parkirnih mjesta.

Kuća se prodaje u potpunosti  namještena i opremljena. Udaljenost od mora je 4 minute hoda, gdje su smještene privatne, betonirane plaže, a na desetak minuta hoda od kuće smještena je uređena šljunčana  plaža, s kafićem i restoranom u blizini. Do centra naselja Okrug Gornji je svega 5 km. U blizini kuće postoji javni prijevoz, autobusna stanica je 100 m od kuće. U ljetnoj sezoni postoji otočka brodska linija koja vozi do UNESCO-vog grada Trogira i obližnjeg naselja Seget Donji.

Ova kuće pogodna je za obavljanje djelatnosti turizma, ali kao i obiteljska vila za život s obzirom na njenu smještenost kuća pruža mogućnost idealnog odmora u mirnom mjestu otoka a ipak na dohvat svih potrebnih komercijalnih aktivnosti. Prekrasan pogled na more. Udaljenost od međunarodne zračne luke Split 12 km. Za sve dodatne informacije sa zadovoljstvom Vam stojimo na raspolaganju.

Značajke
Lokacija
Okrug
21223
E16° 14' 57.4''
N43° 29' 19.8''
U blizini
2 Minuta
45 Minuta
4 Minuta

Otok Čiovo, prodaje se apartmanska kuća smještena 100 m od mora

Okrug

7 Spavaće sobe
7 Kupaonica
341 m²
1,500,000 €
ID nekretnine #1032
Detalji
Vrsta nekretnine : Kuća
Vrsta oglasa : Prodaja
ID nekretnine : 1032
Cijena : 1,500,000 €
Pogled : More
Spavaće sobe : 7
Kupaonica : 7
Ukupno katova : 4
Površina : 341 m²
Površina zemljišta : 678
Pošaljite nam Vaš upit