Opis nekretnine

Na prodaju je lijepi, renovirani stan na jedinstvenoj lokaciji u samom centru grada Trogira. Stan se nalazi u tipičnoj dalmatinskoj kamenoj kući. Proteže se na tri etaže: prvi kat, drugi kat i potkrovlje. Svaka etaža ima površinu od 30 m2, što znači da ukupna površina stana iznosi 90 m2.

Šarmantnim vanjskim kamenim stepenicama dolazi se na prvi kat na kojem se nalazi dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica i kupaonica. Dva velika prozora ovom prostoru pružaju obilje svjetlosti i prozračnosti. Višim etažama stana pristupa se unutarnjim kružnim stepenicama. Na drugom katu nalazi se moderno uređena spavaća soba s vlastitom kupaonicom. U potkrovlju se smjestila još jedna spavaća soba s kupaonicom. Ova soba ima posebnu čar jer se iz nje pruža izlaz na lođu koja nudi pogled na prekrasnu gradsku jezgru koja je uvrštena na popis svjetske kulturne baštine.

Ovaj stan je idealna prilika za investiciju. Ima već uhodani posao iznajmljivanja u turističke svrhe. Ostvaruje izvrsne prihode te popunjenost tijekom cijele ljetne sezone. Stan je moderno uređen i izvrsno opremljen. Sve sobe u stanu su klimatizirane. Stan se prodaje u potpunosti namješten i opremljen. Odmah je useljiv. U prizemlju kuće nalazi se poslovni prostor koji nije na prodaju, već se iznajmljuje. Dobro je znati da postoji mogućnost najma ovog prostora ukoliko budući vlasnici budu zainteresirani za pokretanje određene poslovne djelatnosti.

Udaljenost od trogirske rive i mora iznosi svega 100 m, od zračne luke Split  5 km, a od centra grada Splita 27 km.

Značajke
Lokacija
Trogir
E16° 14' 59''
N43° 30' 59.1''
U blizini
15 Minuta
5 Minuta

Renovirani i moderno uređeni troetažni stan u centru grada Trogira

Trogir

2 Spavaće sobe
3 Kupaonica
90 m²
350,000 €
ID nekretnine #1026
Detalji
Vrsta nekretnine : Apartman
Vrsta oglasa : Prodaja
ID nekretnine : 1026
Cijena : 350,000 €
Pogled : Ulica
Spavaće sobe : 2
Kupaonica : 3
Ukupno katova : 3
Površina : 90 m²
Pošaljite nam Vaš upit