Opis nekretnine

Trogir, Seget, eksluzivna i posebna ponuda naše agencije, na prodaju je građevinsko zemljište sa panoramski pogledom na more i obližnje otoke.  Zemljište je ukupne površine 931 m2, pravilnog oblika, posjeduje dva pristupna uređena prilaza: sa zapadne i južne strane. Struja, voda i telefon su dovedene tik do zemljišta. Prema popisu prostornih planova predmetno zemljište nalazi se unutar obuhvata Prostornog Plana uređenja općine Seget i Urbanističkog plana uređenja Mićine-dio Seget Vranjice I. Prema predmetnim planovima ovo građevinsko zemljište nalazi se unutar neizgrađenog dijela građevinskog područja naselja te stambene je namjene. Urbanistički plan je donesen, što znači da se na predmetnom zemljištu može nakon kupnje započeti odmah sa procesom ishodovanja građevinske dozvole.  Prema izmjenana i dopunama urbanističkog plana uvjeti i načini gradnje stambenih građevina su sljedeći:

  • Moguća je izgradnja stambenih slobodno stojećih građevina ili pak dvojnih građevina
  • Najveći dopušteni koeficijent izgrađenosti za slobodno stojeće građevine iznosi: koeficijent nadzemnih dijelova 0,25. Koeficijent izgrađenosti podzemnih dijelova 0,50.
  • Udaljenost građevinske linije stambene građevine od regulacijske linije je 5,0 m
  • Za izgradnju građevina katnosti: podrum/suteren+prizemlje+4 kata minimalna potrebna veličina građevne čestice iznosi 800 m2, dok za izgradnju slobodnostojećih građevina katnosti: podrum/suteren+prizemlje+2kata minimalna veličina građevne čestice iznosi 400 m2, za dvojne je pak 300 m2.
  • Najveća visina vijenca je od 10m do 16 m, ovisno o max. dozvoljenoj zakonskoj katnosti
  • Moguće je graditi garaže i pomoćne objekte. Pomoćni objekt visine jedne etaže (3m). Garaže je moguće graditi kao slobodnostojeće građevine ili ukopavanjem u teren.
  • Udaljenost građevine od granice susjedne građevne čestice iznosi 3 m, ili 4m za građevine max.katnosti.

Predmetno zemljište nalazi se u mirnom području naselja Seget, no ipak u blizini svih potrebnih komercijalnih sadržaja i aktivnosti. U tom području trenutno su izgrađene moderne vile sa bazenima. Udaljenost od prvog dućana je svega 4 minute automobilom, od predivno uređene plaže Medena 5 minuta automobilom, od povijesnog grada Trogira 5 km, od međunarodne zračne luke Split 12 km. Za sve dodatne informacije sa zadovoljstvom Vam stojimo na raspolaganju.

Značajke
Lokacija
Seget
21220
E16° 12' 0.8''
N43° 31' 3.4''
U blizini
15 Minuta
17 Minuta
5 Minuta

Seget, eksluzivna i posebna ponuda, na prodaju je građevinsko zemljište sa panoramskim pogledom

Seget

372,400 €
ID nekretnine #1142
Detalji
Vrsta nekretnine : Građevinsko zemljište
Vrsta oglasa : Prodaja
ID nekretnine : 1142
Cijena : 372,400 €
Pogled : More
Površina zemljišta : 931 m²
Pošaljite nam Vaš upit