Opcije sortiranja
  • ID nekretnine
  • Lokacija
  • Cijena
  • Spavaće sobe
  • Slike
  • Po datumu
  • Istaknuto
  • Površina
  • Površina zemljišta
Grid
List

Okrug Gornji, prodaje se stan sa jednom spavaćom sobom

Okrug

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
10Picture(s)
45.79
Otok Čiovo, Okrug Gornji na prodaju je stan sa jednom spavaćom sobom u zgradi s ukupno 11 stanova, katnosti: podrum, prizemlje, 2 kata i potkrovlje. Stan je položen na etaži podruma zgrade, ukupne površine 45,79 m2. Sadrži: predsoblje, dnevni boravak s kuhinjom, kupaonicu i lođu.  Stan je klimatiziran i namješten te se takav i prodaje.
124,000 €

Trogir centar, na prodaju su dva kompletno renovirana, namještena stana te konoba

Trogir

4Bedroom(s)
2Bathroom(s)
30Picture(s)
231
Eksluzivna i posebna ponuda naše agencije. Veoma zanimljiva ponuda ispod tržišne cijene. Trogir centar, na prodaju su dva kompletno renovirana, namještena stana te konoba smješteni u staroj jezgri UNESCO grada. Položeni na prvom katu kamene kuće, ukupna površina stana S1 iznosi 65.33 m2 a sastoji se od dnevnog boravka i kuhinje, predsoblja, 2 spavaće sobe i kupaonice.
540,000 €

Trogir, Seget, Prekrasna vila s bazenom na prodaju

Seget

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
22Picture(s)
184
Prodaje se vila u izgradnji u okolici Trogira. Vila se nalazi na zemljištu od 733 m2, a ima ukupnu površinu od 184 m2.Sastoji se od dvije etaže, prizemlja i kata. Prizemlje se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, wc-a i ostave. Unutarnje stubište vodi na kat. Na katu se nalaze tri spavaće sobe i tri kupaonice.
985,000 €

Trogir, Dvosobni stanovi u novogradnji na prodaju

Trogir

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
13Picture(s)
71
Na prodaju su 4 stana u manjoj stambenoj zgradi u izgradnji. Stanovi koji su ostali na prodaju nalaze se u prizemlju i na prvom katu zgrade. Sastoje se od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice i dvije spavaće sobe. Svaki stan ima izlaz na terasu/balkon, a stanovima u prizemlju pripada još i vrt. Stanovima pripadaju vanjska parking mjesta.
190,000 €

Trogir, Stanovi u novogradnji na izvrsnoj lokaciji na prodaju

Trogir

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
12Picture(s)
70
Na prodaju su dvosobni stanovi u manjoj stambenoj zgradi sa ukupno 6 stanova raspoređenih na tri etaže: prizemlje, prvi i drugi kat. Stanovi se sastoje dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice i dvije spavaće sobe. Svaki stan ima izlaz na terasu/balkon, a stanovima u prizemlju pripada još i vrt. Svaki stan ima jedno vanjsko parking mjesto.
215,000 €

Split, Podstrana, eksluzivna ponuda agencije Luksuzni apartman s krovnom terasom i pogledom na more

Split-Podstrana

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
2Parkirna mjesta
14Picture(s)
106
Apartman je smješten na posljednjem, drugom katu zgrade. Zgrada je katnosti: suteren, prizemlje + 2 kata. U zgradi je ukupno 5 stambenih jedinica koje su se smjestile na prizemlju, prvom i drugom katu. Apartman ima neto površinu 83 m2 + pripadajući dijelovi: spremište 4.
526,000 €

Trogir, šarmantna kamena kuća s vrtom na prodaju

Trogir

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
16Picture(s)
100
Ova autohtona dalmatinska kamena kuća nalazi se na izvrsnoj lokaciji, u starom dijelu grada, nadomak povijesne jezgre Trogira. Kuća sadrži dvije etaže (prizemlje i kat), a ima bruto površinu od 100 m2. U prizemlju se nalazi jednosobni stan koji ima izlaz u lijepi vrt zasađen zelenilom. Vrt ima površinu od 47 m2.Vanjsko stubište vodi na kat kuće.
320,000 €

Trogir, Seget, Dvosobni stanovi u novogradnji na prodaju

Seget

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Parkirna mjesta
5Picture(s)
70
Na prodaju su dva dvosobna stana u manjoj stambenoj zgradi koja broji ukupno 7 stambenih jedinica raspoređenih na 4 etaže (prizemlje, 1. kat, 2. kat i 3. kat). Stanovi su se smjestili na prvom i drugom katu. Sastoje se od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, dvije spavaće sobe, kupaonice, ostave i balkona. Svakom stanu pripada po jedno vanjsko parking mjesto.
175,000 €

Trogir, prostrano građevinsko zemljište od 4668 m2 na prodaju

Trogir

4Picture(s)
4,668
Zemljište se nalazi u neizgrađenom uređenom dijelu građevinskog područja naselja. Na zemljištu se može graditi prema uvjetima gradnje iz prostornog plana uređenja grada Trogira. Zemljište je ravno te je pravilnog, kvadratnog oblika. Zbog svoje veličine i idealnog oblika, pruža mogućnost izgradnje više građevinskih objekata, od obiteljskih vila do stambenih zgrada.
1,633,800 €

Ekskluzivna ponuda! Okrug Gornji, Jednosobni namješteni stan na prodaju

Okrug

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
14Picture(s)
45
Na prodaju je stan smješten na prvom katu stambene zgrade koja broji ukupno 16 stambenih jedinica raspoređenih na 4 etaže. Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, jedne spavaće sobe i kupaonice ukupne neto površine 40 m2 i loggie površine 5 m2. Prodaje se opremljen, namješten i klimatiziran.
135,000 €

Luksuzna villa 2. red do mora

Okrug

6Bedroom(s)
7Bathroom(s)
9Picture(s)
300
Prodajemo luksuznu novoizgrađenu vilu na otoku Čiovu. Sa ukupno 6 spavaćih soba i 7 kupaonica vila se proteže na 300 m2, te zemljištu od 550 m2. U prizemlju vile nalazi se wellness zona, sa unutarnjim bazenom, saunom, teretanom i sobom za biljar. Unutarnji bazen opremljen je protustrujnim plivanjem  i grijanjem.
1,700,000 €

Čiovo, Okrug Gornji, Luksuzni stan s privatnim bazenom i blizu mora

Okrug

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Picture(s)
157
Stan se nalazi u manjoj luksuznoj stambenoj zgradi koja broji ukupno tri stambene jedinice. Ovaj prostrani stan s ukupno 157 m2 stambenog prostora, prostire se na dvije etaže: suteren i podrum. U suterenu se nalazi prostrani dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i ostava. U podrum se spušta unutarnjim stepenicama, a tamo se nalaze vinski podrum i ostava.
650,000 €
104 Results returned.Per Page